Sportlov och bongkonto!

Jodå 2 härliga dagars sportlov får jag! Började med att inviga idag, sov till kl 2 på eftermiddagen, inte utan att det resulterade i en del ångest, men det var jag värd! Jag skyller på att jag är utarbetad, men hade säker en del med helgens aktiviteter att göra också. Det där med att vara utarbetad, jag ringde i förra veckan 2 gånger till min vän Marita och berättade samma sak, samt att jag hade slut på pengar på mitt bongkonto. Vilket skulle vara bank konto givetvis, har ju en liten annan innebörd.

Imorgon blir det eventuellt en tur till badet, kan ju inte missa en chans att stoltsera med sin blekfeta härligt genomskinliga vinterkropp heller. Sedan får jag nog lov att försöka hitta vägen till tvättstugan också, mitt tvättberg håller på att ta över mitt badrum. Annars lever livet, dock ett par saker som önskas:
 
1. En resa till utlandet
2. Pengar så man kan gå och köpa sig nya kläder (främst en BH där inte byglarna åker ur så fort man rör sig)

Inte så mycket alltså, men mer än vad jag har råd med för tillfället!





Att blogga...

Verkar ju inte vara min grej riktigt men jag ska göra ett nytt försök. Jaha vad har hänt sen sist? Mycket riktigt var det ju ett barn på jobbet som gjorde något sådär underbart så man blev glad på sitt jobb igen. Sen fick jag magsjuka..mmm.. mycket riktigt av barnen på jobbet.

Sen blev det alla hjärtans dag, hua hua och åter hua. Jag har en viss talang för att lyckas bli singel precis före alla hjärtans dag, och mycket riktigt, jag lyckades i år igen, t.o.m. med samma karl som jag lyckades med förra året..ja..nog om det. Men nu är iaf den här ångestdrabbade tyckasynd om sig själv dagen slut för i år, och nästa år ja då hoppas jag på 100 röda rosor och ett ton choklad!

RSS 2.0